Restaumatic Arrow icon Ellipsis Prijeđite na glavni sadržaj Košarica
Da bi stranica pravilno radila potrebne su sessionStorage i localStorage. Koristiš li način privatnog pregledavanja?
Koristiš zastarjelog preglednika Molimo aktualiziraj preglednik kako bi bezproblema koristio stranicu
  • Start
    • Glavna stranica
    • O nama
    • Catering
    • Slavlja
    • Recenzije
    • Promocija
  • Meni
  • Dostava
  • Capuciner logo
  • Galerija
  • Kontakt
  • Rezervacija
    • hr
      • hr
      • en

Meni

  1. Start
  2. Meni
  • Start
    • Glavna stranica
    • O nama
    • Catering
    • Slavlja
    • Recenzije
    • Promocija
  • Meni
  • Dostava
  • Capuciner logo
  • Galerija
  • Kontakt
  • Rezervacija
  • hr
    • hr
    • en
  • Start
    • Glavna stranica
    • O nama
    • Catering
    • Slavlja
    • Recenzije
    • Promocija
  • Meni
  • Dostava
  • Galerija
  • Kontakt
  • Rezervacija
  • Izdvojeno
  • Predjela
  • Tjestenina - spaghetti
  • Tjestenina - farfalle
  • Tjestenina - pljukanci - NOVO
  • Tjestenina - lasagne
  • Tjestenina - pennette
  • Tjestenina - tagliatelle
  • Tjestenina - tagliatelle verdi
  • Tjestenina - tortellini
  • Tjestenina - ravioli (punjeni sirom)
  • Rižoto
  • Gnocchi
  • Losos
  • Wok
  • Jela od piletine
  • Jela od puretine
  • Salate
  • Pizza mala
  • Pizza velika
  • Deserti
  • Ostalo

Izdvojeno

  • Pržene lignje s pomfritom

  • Štrukli sa sirom

Predjela

  • Caprese

    (mozzarella, rajčica, maslinovo ulje, aceto balzamico)
  • Pršut

    (pršut, masline, feferoni)
  • Sir

    (sir, masline, feferoni)
  • Burrata

    (Burrata, masline taggiasche, polusušene rajčice)

Tjestenina - spaghetti

  • Alla bolognese

    (ragu' od mljevenog mesa)
  • Alla Carbonara

    (špek, jaje, slatko vrhnje, začini)
  • Alla napoletana

    (umak od rajčice, začini)
  • Alla milanese

    (šunka, šampinjoni, umak od rajčice, začini)
  • Ai frutti di mare

    (plodovi mora, bijeli umak, začini, maslinovo ulje)
  • All' aglio, olio e peperoncini

    (maslinovo ulje, češnjak, chili)

Tjestenina - farfalle

  • Agli champignons e tartufi

    (krema od šaminjona, tartufi)
  • Al Capuciner

    (pršut, špinat, bijeli umak)
  • Moena

    (gamberi, tikvice, rajčice cherry)

Tjestenina - pljukanci - NOVO

  • Pljukanci sa kozicama na crveno

    (kozice, rajčica, pomodorino, maslinovo ulje)
  • Pljukanci sa tartufatom

    (krema sa tartufima, bijeli umak)
  • Pljukanci sa pestom alla genoveze

    (pesto, cherry rajčica, piletina)
  • Pljukanci sa pancetom i šampinjonima

    (bijeli umak, šampinjoni, panceta, maslinovo ulje)

Tjestenina - lasagne

  • Al forno

    (ragu' od mljevenog mesa, sir, umak od račcica)
  • Alla vegetariana

    (povrće, bešamel, sir)
  • Ai quatro formaggi

    (bešamel, 4 vrste sira)

Tjestenina - pennette

  • All' amatriciana

    (umak od rajčica, špek, luk, zacini,pikantno)
  • Primavera

    (tikvice, patlidžani, paprika, rajčice, rukola, vrhnje)
  • Pesto alla genovese

    (piletina, umak od bosiljka, vrhnje)
  • Milano

    (chery rajčica, češnjak, bosiljak, maslinovo ulje, origano, parmezan, rukola)

Tjestenina - tagliatelle

  • Al salmone e gamberi

    (bijeli umak, gamberi, losos)
  • Palermo

    (bijeli umak, piletina, vrganji)
  • Due colori

    (zeleni tagliatelli, bijeli tagliatteli, gamberi, bijeli umak)

Tjestenina - tagliatelle verdi

  • Tagliatelle verdi agli gamberi e prosciuto

    (gamberi, pršut, bijeli umak)
  • Tagliatelle verdi s piletinom

    (piletina, umak rajčica, bijeli umak, paprika)
  • Tagliatelle verdi roma

    (losos, škampi, piletina, bijeli umak)

Tjestenina - tortellini

  • Ai tartufi e carcofi

    (bijeli umak, krema od tartufa, articoke)
  • Al prosciutto

    (umak od 4 vrste sira, pršut)
  • Tortellini u umaku od finih trava

    (losos, grašak, bijeli umak, kopar, vlasac i bosiljak)

Tjestenina - ravioli (punjeni sirom)

  • Ravioli mozzarella

    (umak od rajčica, mozzarella - zapečena)
  • Ai tartufi e carcofi

    (bijeli umak, krema od tartufa, articoke)
  • Ai quattro formaggi

    (umak od 4 vrste sira)
  • Al prosciutto

    (umak od 4 vrste sira, pršut)

Rižoto

  • Agli gamberi

    (gamberi , maslinovo ulje, vino)
  • Ai frutti di mare

    (plodovi mora, maslinovo ulje, vino)
  • Zeleni rižoto

    (riža, škampi, špinat, češnjak, vrhnje, bijelo vino)
  • Pileći rižoto

    (piletina, grašak, šampioni, vrhnje, riža)

Gnocchi

  • Ai quattro formaggi

    (4 vrste sira, slatko vrhnje)
  • Alla valdostana

    (šunka, sir, slatko vrhnje, začini)
  • Gnocchi Napolitana

    (umak rajčica, začini)
  • Sardi

    (umak od rajčica, piletina, škampi)
  • Kadulja i pršut

    (kadulja, pršut, vrhnje, umak od rajčice)
  • Njoki Capuciner

    (Losos svježi, Pecorino sir, Špinat)

Losos

  • File od lososa u umaku od kopra

    (losos, vrhnje, kopar)
  • File od lososa u umaku od gambera i limuna

    (losos, gamberi, limun, vrhnje, češnjak, bijelo vino)
  • File od lososa Capuciner

    (losos, vrhnje, špinat, češnjak, bijelo vino)
  • Gratinirani file Lososa

    (Losos file, vrhnje, pesto agrumi, tikvice, paprika, patliđan, pesto rukola)

Wok

  • Wok s piletinom

    (piletina, paprika, mrkva, šampinjoni, Curry, sezam, kupus)
  • Wok s kozicama

    (kozice, tikvice, luk, češnjak, paprika, mrkva, gljive)
  • Wok s povrćem

    (tikvice, paprika, šampinjoni, luk, mrkva, sezam)
  • Wok s biftekom

    (biftek, tikvice, paprika, luk, mrkva, gljive, Oyster umak, sezam)

Jela od piletine

  • Pileći filet sa šampinjonima

    (pileći filet, umak od šampinjona)
  • Pileći filet sa šparogama

    (pileći filet, krema od šparoga, šunka, sir)
  • Pileci filet pečeni

    (pileći filet)
  • Pileći filet u umaku od povrća

    (pileći filet, povrće, umak od povrća)
  • Pileći filet Toscana

    (pileći filet, pršut, sir, šampinjoni, bijeli umak, paprika, rajčica)
  • Pileći rolani filet Lombardi

    (pileće meso, šunka, sir-umotano)
  • Piletina Mexico

    (pileći file, crveni luk, sviježa paprika i rajčica, kukuruz, umak od rajčice, tabasco)
  • U umaku od gorgonzole

    (pileći filet, umak od gorgonzole)
  • Pileći filet punjen gamberima

    (pileći filet, gamberi, kapare,bijeli umak)
  • Pileći filet "Capuciner"

    (pileći file, mozzarella, špinat, vrhnje)
  • Piletina Val gardena

    (pileći file, špek, sir, krema vrganji, vrganji sjeckani, bijeli umak)
  • U umaku od tartufa i artičoka

    (pileći file, bešamel, umak od tartufa i artičoka)
  • Pileći file ciganski

    (pileći file, špek, umak od rajčice, senf)

Jela od puretine

  • Pureći filet sa šampinjonima

    (pureći filet, umak od šampinjona)
  • Pureći filet "Capuciner"

    (pureći file, mozzarella, špinat, vrhnje)
  • Pureći filet Toscana

    (pureći filet, pršut, sir, šampinjoni, bijeli umak, paprika, rajčica)
  • Pureći rolani filet Lombardi

    (pureće meso, šunka, sir-umotano)
  • Pureći filet pečeni

Salate

  • Svježa sezonska

    (rajčica, krastavac, zelena salata, radić, kupus, paprika)
  • Salata od rikole

  • Šopska salata

    (svježe povrće, feta sir)
  • Salata od tune

    (tijesto, povrće, tuna, jaja, dresing)
  • Fitness salata

    (piletina, sviježe povrće, kukuruz, jogurt dressing, mrkva)
  • Salata od piletine

    (piletina, tijesto, povrće razno, dresing)
  • Salata Mediteran

    (riža, povrće, tuna, škampi, maslinovo ulje)
  • Salata od farfala

    (tijesto, hobotnica, mozzarella, svježa rajčica, crne masline, maslinovo ulje, balsamico)
  • Salata od hobotnice

    (hobotnica, rajčica, crveni luk, maslinovo ulje)
  • Grčka salata

    (rajčica, krastavci, crveni luk, mozzarella, maslinovo ulje, ocat)

Pizza mala

  • Margherita

    (rajčica, sir)
  • Funghi

    (rajčica, sir, gljive)
  • Capriccosa

    (rajčica, sir, šunka, gljive)
  • Vesuvio

    (rajčica, sir, šunka)
  • Calzone (štruca)

    (rajčica, sir, šunka)
  • Piccante

    (rajčica, sir, šunka, špek, ljuti feferoni)
  • Quattro formaggi

    (rajčica, 4 vrste sira)
  • Al tonno

    (rajčica, sir, tuna, luk)
  • Frutti di mare

    (rajčica, sir, plodovi mora)
  • Vegetariana I

    (rajčica, sir šparoge, articoke)
  • Vegetariana II

    (rajčica, sir, svježa rajčica, paprika, bosiljak)
  • Vegetariana III

    (rajčica, sir, tikvice, mrkva, grašak, karfiol, kukuruz)
  • Bijela pizza

    (vrhnje, 4 vrste sira, češnjak)
  • Ungherese

    (rajčica, sir, šunka, gljive, špek, jaje, ljuti feferoni)
  • Siciliana

    (rajčica, sir, kapare, masline, inćuni)
  • Top baloon

    (rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, vrhnje, paprika)
  • Hawaii

    (rajčica, sir, šunka, ananas)
  • Slavonska I

    (rajčica, sir, kulen, feferoni ajvar)
  • Slavonska II

    (rajčica, sir, kulen, kukuruz)
  • Capuciner

    (rajčica, sir, šunka, pršut, kiselo vrhnje, slatki feferoni)
  • Pizza Prosciutto

    (rajčica, sir, pršut)
  • Pizza Rukola

    (rajčica, sir, pršut, rukola)
  • Tartuffo

    (mozzarella, vrganji, krema tartufi)
  • Burrata

    (mozzarella, polusušene rajčica, masline, buratina, svježi bosiljak)
  • Vulcano

    (mozarrella, arabiata, tris picantnih maslina, kulen)
  • Cobra

    (rajčica, mozzarela, artičoki, špek)
  • Madonna

    (mozzarela, kulen, špek, kiselo vrhnje)
  • Venezia

    (vrhnje, mozzarela, pršut, chery rajčica)
  • Bari

    (rajčica, mozzarela, pršut, rukola, chery rajčica, feta sir)
  • Fredy

    (rajčica,mozzarella,pršut,špek,burrata)

Pizza velika

  • Margherita

    (rajčica, sir)
  • Funghi

    (rajčica, sir, gljive)
  • Capriccosa

    (rajčica, sir, šunka, gljive)
  • Vesuvio

    (rajčica, sir, šunka)
  • Calzone (štruca)

    (rajčica, sir, šunka)
  • Piccante

    (rajčica, sir, šunka, špek, ljuti feferoni)
  • Quattro formaggi

    (rajčica, 4 vrste sira)
  • Al tonno

    (rajčica, sir, tuna, luk)
  • Frutti di mare

    (rajčica, sir, plodovi mora)
  • Vegetariana I

    (rajčica, sir šparoge, articoke)
  • Vegetariana II

    (rajčica, sir, svježa rajčica, paprika, bosiljak)
  • Vegetariana III

    (rajčica, sir, tikvice, mrkva, grašak, karfiol, kukuruz)
  • Bijela pizza

    (vrhnje, 4 vrste sira, češnjak)
  • Ungherese

    (rajčica, sir, šunka, gljive, špek, jaje, ljuti feferoni)
  • Siciliana

    (rajčica, sir, kapare, masline, inćuni)
  • Top baloon

    (rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, vrhnje, paprika)
  • Hawaii

    (rajčica, sir, šunka, ananas)
  • Slavonska I

    (rajčica, sir, kulen, feferoni ajvar)
  • Slavonska II

    (rajčica, sir, kulen, kukuruz)
  • Capuciner

    (rajčica, sir, šunka, pršut, kiselo vrhnje, slatki feferoni)
  • Pizza Prosciutto

    (rajčica, sir, pršut)
  • Pizza Rukola

    (rajčica, sir, pršut, rukola)
  • Tartuffo

    (mozzarella, vrganji, krema tartufi)
  • Burrata

    (mozzarella, polusušene rajčica, masline, buratina, svježi bosiljak)
  • Vulcano

    (mozarrella, arabiata, tris picantnih maslina, kulen)
  • Cobra

    (rajčica, mozzarela, artičoki, špek)
  • Madonna

    (mozzarela, kulen, špek, kiselo vrhnje)
  • Venezia

    (vrhnje, mozzarela, pršut, chery rajčica)
  • Bari

    (rajčica, mozzarela, pršut, rukola, chery rajčica, feta sir)
  • Fredy

    (rajčica,mozzarella,pršut,špek,burrata)

Deserti

  • Palačinke s čokoladom

  • Palačinke (vruće voće)

  • Palačinke s orasima

  • Palačinke s čokoladom i orasima

  • Palačinke s nutelom i orasima

  • Palačinke s marmeladom

  • Palačinke s nutelom

  • Tiramisu

  • Čokoladni mousse

  • Panna cotta

Ostalo

  • Lepinja

    kom.
  • Lepinja Capuciner

    kom. ; maslinovo ulje, češnjak i ružmarin
  • Kruh

    kriška
  • Croissant

    kom.
Capuciner logo
Kaptol ul. 6, 10000 Zagreb
Telefon: +3851 4810 487, +3851 4814 840
E-mail: info@capuciner.hr
Kako doći?

Pratite nas na:

Gotovina ili kartica

Naručite online

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti | Postavke kolačića | Marketinške suglasnosti | Izjava o pristupačnosti | Upravljačka ploča

Ova stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića

Označavanje alergena

  1. Gluten
  2. Rakovi
  3. Jaja
  4. Riba
  5. Kikiriki
  6. Soja
  7. Mlijeko / Laktoza
  8. Orašasti plodovi
  9. Celer
  10. Senf
  11. Sezam
  12. Sumpor dioksid
  13. Lupin
  14. Mekušci

Ok