Restaumatic Arrow icon Ellipsis Prijeđite na glavni sadržaj
  • Start
    • Glavna stranica
    • O nama
    • Catering
    • Slavlja
    • Recenzije
    • Promocija
  • Meni
  • Capuciner
  • Dostava
  • Galerija
  • Kontakt
    • hr
      • hr
      • en

Meni

  1. Start
  2. Meni
  • Start
    • Glavna stranica
    • O nama
    • Catering
    • Slavlja
    • Recenzije
    • Promocija
  • Meni
  • Capuciner
  • Dostava
  • Galerija
  • Kontakt
  • hr
    • hr
    • en
  • Start
    • Glavna stranica
    • O nama
    • Catering
    • Slavlja
    • Recenzije
    • Promocija
  • Meni
  • Dostava
  • Galerija
  • Kontakt
  • Izdvojeno
  • Predjela
  • Tjestenina - spaghetti
  • Tjestenina - farfalle
  • Tjestenina - pljukanci - NOVO
  • Tjestenina - lasagne
  • Tjestenina - pennette
  • Tjestenina - tagliatelle
  • Tjestenina - tagliatelle verdi
  • Tjestenina - tortellini
  • Tjestenina - ravioli (punjeni sirom)
  • Rižoto
  • Gnocchi
  • Losos
  • Wok
  • Jela od piletine
  • Jela od puretine
  • Salate
  • Pizza mala
  • Pizza velika
  • Deserti
  • Ostalo

Izdvojeno

  • Pržene lignje s pomfritom

  • Štrukli sa sirom

Predjela

  • Šef kuhinje preporučuje:

    Caprese

    (mozzarella, rajčica, maslinovo ulje, aceto balzamico)
  • Pršut

    (pršut, masline, feferoni)
  • Sir

    (sir, masline, feferoni)
  • Burrata

    (Burrata, masline taggiasche, polusušene rajčice)

Tjestenina - spaghetti

  • Alla bolognese

    (ragu' od mljevenog mesa)
  • Alla Carbonara

    (špek, jaje, slatko vrhnje, začini)
  • Alla napoletana

    (umak od rajčice, začini)
  • Alla milanese

    (šunka, šampinjoni, umak od rajčice, začini)
  • Ai frutti di mare

    (plodovi mora, bijeli umak, začini, maslinovo ulje)
  • All' aglio, olio e peperoncini

    (maslinovo ulje, češnjak, chili)

Tjestenina - farfalle

  • Agli champignons e tartufi

    (krema od šaminjona, tartufi)
  • Al Capuciner

    (pršut, špinat, bijeli umak)
  • Moena

    (gamberi, tikvice, rajčice cherry)

Tjestenina - pljukanci - NOVO

  • Pljukanci sa kozicama na crveno

    (kozice, rajčica, pomodorino, maslinovo ulje)
  • Pljukanci sa tartufatom

    (krema sa tartufima, bijeli umak)
  • Pljukanci sa pestom alla genoveze

    (pesto, cherry rajčica, piletina)
  • Pljukanci sa pancetom i šampinjonima

    (bijeli umak, šampinjoni, panceta, maslinovo ulje)

Tjestenina - lasagne

  • Al forno

    (ragu' od mljevenog mesa, sir, umak od račcica)
  • Alla vegetariana

    (povrće, bešamel, sir)
  • Ai quatro formaggi

    (bešamel, 4 vrste sira)

Tjestenina - pennette

  • All' amatriciana

    (umak od rajčica, špek, luk, zacini,pikantno)
  • Primavera

    (tikvice, patlidžani, paprika, rajčice, rukola, vrhnje)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Pesto alla genovese

    (piletina, umak od bosiljka, vrhnje)
  • Milano

    (chery rajčica, češnjak, bosiljak, maslinovo ulje, origano, parmezan, rukola)

Tjestenina - tagliatelle

  • Al salmone e gamberi

    (bijeli umak, gamberi, losos)
  • Palermo

    (bijeli umak, piletina, vrganji)
  • Due colori

    (zeleni tagliatelli, bijeli tagliatteli, gamberi, bijeli umak)

Tjestenina - tagliatelle verdi

  • Tagliatelle verdi agli gamberi e prosciuto

    (gamberi, pršut, bijeli umak)
  • Tagliatelle verdi s piletinom

    (piletina, umak rajčica, bijeli umak, paprika)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Tagliatelle verdi roma

    (losos, škampi, piletina, bijeli umak)

Tjestenina - tortellini

  • Šef kuhinje preporučuje:

    Ai tartufi e carcofi

    (bijeli umak, krema od tartufa, articoke)
  • Al prosciutto

    (umak od 4 vrste sira, pršut)
  • Tortellini u umaku od finih trava

    (losos, grašak, bijeli umak, kopar, vlasac i bosiljak)

Tjestenina - ravioli (punjeni sirom)

  • Ravioli mozzarella

    (umak od rajčica, mozzarella - zapečena)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Ai tartufi e carcofi

    (bijeli umak, krema od tartufa, articoke)
  • Ai quattro formaggi

    (umak od 4 vrste sira)
  • Al prosciutto

    (umak od 4 vrste sira, pršut)

Rižoto

  • Agli gamberi

    (gamberi , maslinovo ulje, vino)
  • Ai frutti di mare

    (plodovi mora, maslinovo ulje, vino)
  • Zeleni rižoto

    (riža, škampi, špinat, češnjak, vrhnje, bijelo vino)
  • Pileći rižoto

    (piletina, grašak, šampioni, vrhnje, riža)

Gnocchi

  • Ai quattro formaggi

    (4 vrste sira, slatko vrhnje)
  • Alla valdostana

    (šunka, sir, slatko vrhnje, začini)
  • Gnocchi Napolitana

    (umak rajčica, začini)
  • Sardi

    (umak od rajčica, piletina, škampi)
  • Kadulja i pršut

    (kadulja, pršut, vrhnje, umak od rajčice)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Njoki Capuciner

    (Losos svježi, Pecorino sir, Špinat)

Losos

  • File od lososa u umaku od kopra

    (losos, vrhnje, kopar)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    File od lososa u umaku od gambera i limuna

    (losos, gamberi, limun, vrhnje, češnjak, bijelo vino)
  • File od lososa Capuciner

    (losos, vrhnje, špinat, češnjak, bijelo vino)
  • Gratinirani file Lososa

    (Losos file, vrhnje, pesto agrumi, tikvice, paprika, patliđan, pesto rukola)

Wok

  • Wok s piletinom

    (piletina, paprika, mrkva, šampinjoni, Curry, sezam, kupus)
  • Wok s kozicama

    (kozice, tikvice, luk, češnjak, paprika, mrkva, gljive)
  • Wok s povrćem

    (tikvice, paprika, šampinjoni, luk, mrkva, sezam)
  • Wok s biftekom

    (biftek, tikvice, paprika, luk, mrkva, gljive, Oyster umak, sezam)

Jela od piletine

  • Pileći filet sa šampinjonima

    (pileći filet, umak od šampinjona)
  • Pileći filet sa šparogama

    (pileći filet, krema od šparoga, šunka, sir)
  • Pileci filet pečeni

    (pileći filet)
  • Pileći filet u umaku od povrća

    (pileći filet, povrće, umak od povrća)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Pileći filet Toscana

    (pileći filet, pršut, sir, šampinjoni, bijeli umak, paprika, rajčica)
  • Pileći rolani filet Lombardi

    (pileće meso, šunka, sir-umotano)
  • Piletina Mexico

    (pileći file, crveni luk, sviježa paprika i rajčica, kukuruz, umak od rajčice, tabasco)
  • Novost

    U umaku od gorgonzole

    (pileći filet, umak od gorgonzole)
  • Pileći filet punjen gamberima

    (pileći filet, gamberi, kapare,bijeli umak)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Pileći filet "Capuciner"

    (pileći file, mozzarella, špinat, vrhnje)
  • Piletina Val gardena

    (pileći file, špek, sir, krema vrganji, vrganji sjeckani, bijeli umak)
  • Novost

    U umaku od tartufa i artičoka

    (pileći file, bešamel, umak od tartufa i artičoka)
  • Novost

    Pileći file ciganski

    (pileći file, špek, umak od rajčice, senf)

Jela od puretine

  • Pureći filet sa šampinjonima

    (pureći filet, umak od šampinjona)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Pureći filet "Capuciner"

    (pureći file, mozzarella, špinat, vrhnje)
  • Pureći filet Toscana

    (pureći filet, pršut, sir, šampinjoni, bijeli umak, paprika, rajčica)
  • Pureći rolani filet Lombardi

    (pureće meso, šunka, sir-umotano)
  • Pureći filet pečeni

Salate

  • Svježa sezonska

    (rajčica, krastavac, zelena salata, radić, kupus, paprika)
  • Salata od rikole

  • Šopska salata

    (svježe povrće, feta sir)
  • Salata od tune

    (tijesto, povrće, tuna, jaja, dresing)
  • Fitness salata

    (piletina, sviježe povrće, kukuruz, jogurt dressing, mrkva)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Salata od piletine

    (piletina, tijesto, povrće razno, dresing)
  • Salata Mediteran

    (riža, povrće, tuna, škampi, maslinovo ulje)
  • Salata od farfala

    (tijesto, hobotnica, mozzarella, svježa rajčica, crne masline, maslinovo ulje, balsamico)
  • Salata od hobotnice

    (hobotnica, rajčica, crveni luk, maslinovo ulje)
  • Grčka salata

    (rajčica, krastavci, crveni luk, mozzarella, maslinovo ulje, ocat)

Pizza mala

  • Margherita

    (rajčica, sir)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Funghi

    (rajčica, sir, gljive)
  • Capriccosa

    (rajčica, sir, šunka, gljive)
  • Vesuvio

    (rajčica, sir, šunka)
  • Calzone (štruca)

    (rajčica, sir, šunka)
  • Piccante

    (rajčica, sir, šunka, špek, ljuti feferoni)
  • Quattro formaggi

    (rajčica, 4 vrste sira)
  • Al tonno

    (rajčica, sir, tuna, luk)
  • Frutti di mare

    (rajčica, sir, plodovi mora)
  • Vegetariana I

    (rajčica, sir šparoge, articoke)
  • Vegetariana II

    (rajčica, sir, svježa rajčica, paprika, bosiljak)
  • Vegetariana III

    (rajčica, sir, tikvice, mrkva, grašak, karfiol, kukuruz)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Bijela pizza

    (vrhnje, 4 vrste sira, češnjak)
  • Ungherese

    (rajčica, sir, šunka, gljive, špek, jaje, ljuti feferoni)
  • Siciliana

    (rajčica, sir, kapare, masline, inćuni)
  • Top baloon

    (rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, vrhnje, paprika)
  • Hawaii

    (rajčica, sir, šunka, ananas)
  • Slavonska I

    (rajčica, sir, kulen, feferoni ajvar)
  • Slavonska II

    (rajčica, sir, kulen, kukuruz)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Capuciner

    (rajčica, sir, šunka, pršut, kiselo vrhnje, slatki feferoni)
  • Pizza Prosciutto

    (rajčica, sir, pršut)
  • Pizza Rukola

    (rajčica, sir, pršut, rukola)
  • Tartuffo

    (mozzarella, vrganji, krema tartufi)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Burrata

    (mozzarella, polusušene rajčica, masline, buratina, svježi bosiljak)
  • Vulcano

    (mozarrella, arabiata, tris picantnih maslina, kulen)
  • Cobra

    (rajčica, mozzarela, artičoki, špek)
  • Madonna

    (mozzarela, kulen, špek, kiselo vrhnje)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Venezia

    (vrhnje, mozzarela, pršut, chery rajčica)
  • Bari

    (rajčica, mozzarela, pršut, rukola, chery rajčica, feta sir)
  • Fredy

    (rajčica,mozzarella,pršut,špek,burrata)

Pizza velika

  • Margherita

    (rajčica, sir)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Funghi

    (rajčica, sir, gljive)
  • Capriccosa

    (rajčica, sir, šunka, gljive)
  • Vesuvio

    (rajčica, sir, šunka)
  • Calzone (štruca)

    (rajčica, sir, šunka)
  • Piccante

    (rajčica, sir, šunka, špek, ljuti feferoni)
  • Quattro formaggi

    (rajčica, 4 vrste sira)
  • Al tonno

    (rajčica, sir, tuna, luk)
  • Frutti di mare

    (rajčica, sir, plodovi mora)
  • Vegetariana I

    (rajčica, sir šparoge, articoke)
  • Vegetariana II

    (rajčica, sir, svježa rajčica, paprika, bosiljak)
  • Vegetariana III

    (rajčica, sir, tikvice, mrkva, grašak, karfiol, kukuruz)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Bijela pizza

    (vrhnje, 4 vrste sira, češnjak)
  • Ungherese

    (rajčica, sir, šunka, gljive, špek, jaje, ljuti feferoni)
  • Siciliana

    (rajčica, sir, kapare, masline, inćuni)
  • Top baloon

    (rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, vrhnje, paprika)
  • Hawaii

    (rajčica, sir, šunka, ananas)
  • Slavonska I

    (rajčica, sir, kulen, feferoni ajvar)
  • Slavonska II

    (rajčica, sir, kulen, kukuruz)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Capuciner

    (rajčica, sir, šunka, pršut, kiselo vrhnje, slatki feferoni)
  • Pizza Prosciutto

    (rajčica, sir, pršut)
  • Pizza Rukola

    (rajčica, sir, pršut, rukola)
  • Tartuffo

    (mozzarella, vrganji, krema tartufi)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Burrata

    (mozzarella, polusušene rajčica, masline, buratina, svježi bosiljak)
  • Vulcano

    (mozarrella, arabiata, tris picantnih maslina, kulen)
  • Cobra

    (rajčica, mozzarela, artičoki, špek)
  • Madonna

    (mozzarela, kulen, špek, kiselo vrhnje)
  • Šef kuhinje preporučuje:

    Venezia

    (vrhnje, mozzarela, pršut, chery rajčica)
  • Bari

    (rajčica, mozzarela, pršut, rukola, chery rajčica, feta sir)
  • Fredy

    (rajčica,mozzarella,pršut,špek,burrata)

Deserti

  • Palačinke s čokoladom

  • Šef kuhinje preporučuje:

    Palačinke (vruće voće)

  • Palačinke s orasima

  • Palačinke s čokoladom i orasima

  • Šef kuhinje preporučuje:

    Palačinke s nutelom i orasima

  • Palačinke s marmeladom

  • Palačinke s nutelom

  • Tiramisu

  • Čokoladni mousse

  • Panna cotta

Ostalo

  • Lepinja

    kom.
  • Lepinja Capuciner

    kom. ; maslinovo ulje, češnjak i ružmarin
  • Kruh

    kriška
  • Croissant

    kom.
Capuciner
Kaptol ul. 6, 10000 Zagreb
Telefon: +3851 4810 487, +3851 4814 840
E-mail: info@capuciner.hr
Kako doći?

Pratite nas na:

Gotovina ili kartica

Naručite online

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti | Postavke kolačića | Marketinške suglasnosti | Upravljačka ploča

Ova stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića

Da bi stranica pravilno radila potrebne su sessionStorage i localStorage. Koristiš li način privatnog pregledavanja?
Koristiš zastarjelog preglednika Molimo aktualiziraj preglednik kako bi bezproblema koristio stranicu

Označavanje alergena

  1. Gluten
  2. Rakovi
  3. Jaja
  4. Riba
  5. Kikiriki
  6. Soja
  7. Mlijeko
  8. Orašasti plodovi
  9. Celer
  10. Senf
  11. Sezam
  12. Sumpor dioksid
  13. Lupin
  14. Mekušci

Ok